Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Gelfresh Latex

Velda Gelfresh Latex Matras

Matras Gelfresh latex.

 
De Gelfresh latex matras is een innovatief matras door de combinatie van lagen schuim en latex. Deze lagen regelen de elasticiteit en ventilatie van het matras. Gelfresh latex is een matras voorzien van Innergetic latex in de varianten medium of soft voor ligcomfort en een goede ondersteuning.

Unieke technologie, 
De techniek bestaat uit een een super comfortabele toplaag in Gelfresh met bijhorende ondersteuningslaag. Dit Velda matras is daarnaast voorzien van Innergetic latex. De Gelfresh latex ademt goed en is gebouwd om zeer goed te ventileren dankzij de gebruikte materialen van topkwaliteit. Het matras is niet warmtegevoelig en uiterst duurzaam. In blue fresh kwaliteit voor standaard comfort of soft magenta fresh voor de ultieme vorming naar uw lichaam.

Innergetic latex,
De uitzonderlijke toplaag vraagt om een speciale onderlaag. De unieke laag veerkrachtige Sonocore Pulse Latex op natuurlijke basis zorgt voor ventilatie en ondersteuning.
De Cooltec stof van de hoes is uiterst elastisch in alle richtingen. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting van uw matras aan het lichaam. De hoes is afgewerkt met een 3D Aerotec textiel voor de beste ventilatie.

Matrasdikte:23cm

Nu v.a. : €1050,-

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl