Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Gelfresh Pocket

Velda Gelfresh Pocket Matras

Gelfresh pocket matras is een innovatie voor matrassen door de combinatie van lagen schuim en veren. Die regelen elasticiteit en ventilatie. Gelfresh pocket is een matras voorzien van pocketveren in de varianten medium of soft voor comfort en een goede ondersteuning.

Unieke technologie
De techniek bestaat uit een een super comfortabele toplaag in Gelfresh met bijhorende ondersteuningslaag in pulse Latex. Dit Velda matras is daarnaast voorzien van Physiospring pocketvering. Gelfresh pocket ademt zeer goed en is gebouwd om te ventileren dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Het matras is niet warmtegevoelig en uiterst duurzaam. In blue fresh kwaliteit voor standaard comfort of soft magenta fresh voor de ultieme vorming naar je lichaam. De uitzonderlijke toplaag vraagt om een speciale onderlaag.

Physiospring Pocketvering
De unieke Physiospring pocketvering zorgt voor permanente ventilatie. Het matras is uitgevoerd met 7 zones voor een goede ondersteuning. De Cooltec stof van de hoes is uiterst elastisch in alle richtingen. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting van je matras aan het lichaam. De hoes is afgewerkt met een 3D Aerotec textiel voor een maximale ventilatie.Uitvoeringen

Matrasdikte:23cm

Nu v.a. : €850,-

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl