Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Pocket 300/ Visco

Velda Pocket 300 / Visco-traagschuim Matras

De Velda Pocket 300 / Visco-traagschuim Matras heeft een verenkern met 300 tonvormige veren per vierkante meter. Individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren.

Deze uitvoering van de Velda matras Pocket 300 / Visco is aan beide zijden bedekt met een laag Visco / traagschuim. Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en een hoge aanpassingsvorm, daardoor is dit matras zeer comfortabel. In het matras is gebruik gemaakt van verschillende draaddiktes, waarbij in elk van de 7 comfortzones een andere draaddikte wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je een rechte lighouding krijgt. Het verschilt ook per matras wat voor draaddikte er is gebruikt of u voor een Normaal of een Firm matras kiest. Het matras wordt afgestemd naar uw gewicht.

Bij het Firm matras is er gebruikt gemaakt van veren met een draaddikte van 2.0mm en 1.8mm, waar dit bij de Normaal 1.6mm en 1.8mm is.

Het matras is geschikt voor zowel een verstelbare als een vlakke bodem en de tijk van het matras kan u chemisch laten reinigen. Met de anti-allergische Aegis-uitvoering is de tijk zelfwasbaar (lees voor gebruik was etiket).

Matras dikte: 21cm

Nu v.a. : €418

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl