Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Pocket 300/koudschuim

Velda Pocket 300 HR / Koudschuim Matras

 

De Velda Pocket 300 HR / Koudschuim Matras heeft een tonvormig pocket 300-interieur met 7 comfortzones. Individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren. Dit matras bevat een 2 zijdige comfortlaag bestaand uit een zachte H-R laag.

Deze uitvoering van de Velda matras Pocket 300 HR / Koudschuim is aan beide zijden bedekt met een laag HR / koudschuim. Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en is daardoor zeer comfortabel. In het matras is gebruik gemaakt van verschillende draaddiktes, waarbij in elk van de 7 comfortzones een andere draaddikte wordt gebruikt. Het verschilt ook per matras wat voor draaddikte er is gebruikt of u voor een Normaal of een Firm matras kiest.

Bij het Firm matras is er gebruikt gemaakt van veren met een draaddikte van 2.0mm en 1.8mm, waar dit bij de Normaal 1.6mm en 1.8mm is.

Het matras is geschikt voor zowel verstelbare als vlakke bodems. De tijk is 4 zijdig afritsbaar en beide zijde zijn doorstikt met zuivere wol. Met de anti-allergische Aegis-uitvoering is de tijk zelfwasbaar (lees voor gebruik het was etiket).

Matrasdikte: 21cm

Nu v.a. : €368,-

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl