Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Pocket Royal/ HD50 koudschuim

Velda Pocket Royal HR

De Velda Pocket Royal ''HR'' Matras heeft een verenkern met 375 tonvormige veren per vierkante meter. Individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren.

Deze uitvoering van de Velda Pocket Royal is aan beide zijden bedekt met een laag HR-koudschuim. Het matras heeft een goede aanpassingsvermorgen en door de openstructuur van het HD-50 koudschuim heeft dit matras een uitstekende ventilatie (zeer geschikt voor warmtegevoelige mensen).  In het matras is gebruik gemaakt van verschillende draaddiktes, waarbij in elk van de 7 comfortzones een andere draaddikte wordt gebruikt. Bij iedere zone is deze afgesteld op het lichaam. Deze zijn als volgt ingedeeld: hoofdzone, schouderzone, zijzone, heupzone, zijzone, schouderzone, hoofdzone.  Het verschilt ook per matras wat voor draaddikte er is gebruikt of u voor een Normaal of een Firm matras kiest. Het matras wordt afgestemd naar uw gewicht.

Het matras is geschikt voor zowel een verstelbare als een vlakke bodem en de tijk van het matras kan u chemisch laten reinigen. Met de Aegis-uitvoering is de tijk uiterst anti-bacterieël en zelfwasbaar (lees voor gebruik was etiket).

Matrasdikte: 21cm

Nu v.a. : €493,-

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl