Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs
‹ Terug

Velda Pocket Royal/ Latex

Velda Pocket Royal Latex

De Velda Pocket Royal ''Latex'' Matras heeft een verenkern met 375 tonvormige veren per vierkante meter. Individueel verpakt in stoffen zakjes die onderling verlijmd zijn op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren.

Deze uitvoering van de Velda Pocket Royal is aan beide zijden bedekt met een laag natuurlatex. Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en een hoge aanpassingsvorm, daardoor is dit matras zeer comfortabel, ondersteunend en ventilerend. In het matras is gebruik gemaakt van verschillende draaddiktes, waarbij in elk van de 7 comfortzones een andere draaddikte wordt gebruikt. Bij iedere zone is deze afgesteld op het lichaam. Deze zijn als volgt ingedeeld: hoofdzone, schouderzone, zijzone, heupzone, zijzone, schouderzone, hoofdzone.  Het verschilt ook per matras wat voor draaddikte er is gebruikt of u voor een Normaal of een Firm matras kiest. Het matras wordt afgestemd naar uw gewicht.

Het matras is geschikt voor zowel een verstelbare als een vlakke bodem en de tijk van het matras kan u chemisch laten reinigen. Met de Aegis-uitvoering is uiterst anti-bacterieël en zelfwasbaar (lees voor gebruik was etiket).

Matras dikte:22cm

Nu v.a. : €590,-

Vragen over dit product?

Stuur een mail naar: Info@slaapcentrum.nl