Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs

Boxsprings Helmond

Breed assortiment boxsprings bij Slaapcentrum Helmond

Slaapcentrum HelmondOok voor boxsprings bent u bij Slaapcentrum Helmond aan het goede adres. Boxsprings zijn comfortabel verend en ventilerend bedden of slaapsystemen. Vaak worden ze ook aangeduid met de term hotelbed omdat ze in veel hotels voorkomen. Wij kunnen adviseren boxsprings iedereen dan ook aan.

Boxsprings zijn in vrijwel iedere gewenste maat verkrijgbaar en zijn compleet aan te kleden met verschillende hoofd en voetborden. Welke onze vestiging in Helmond u ook kan leveren. Vanwege de samenstelling heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor het de duurzaamheid van het matras wordt vergroot. De samenstelling van het matras zorgt er ook voor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over het gehele matras.

Vrij vertaald betekent boxsprings “bak met springveren”. Het is dan ook een matras die is gevuld met een verenkern en heeft daardor de nodige loze ruimte. De loze ruimtes zorgen voor extra ventilatie in het matras. De binnenkant van het matras is afgedekt met schuim.

Wilt u meer weten over boxsprings, neem dan contact op met slaapcentrum Helmond via ons contactformulier.

Boxsprings Helmond