Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs

Hälsing matrassen

Halsing matrassen

Ervaring sinds de vorige eeuw is het geheim van goed en gezond slapen.

Een gezonde slaap zorgt voor een leuk(er) leven. Of u nu wel of geen last hebt van slaapproblemen, rug- en nekklachten: u geniet van al het goeds dat Hälsing Medical matrassen u te bieden heeft.

Natuurlijk ontspannen met Hälsing Medical matrassen

De Hälsing Medical matrassen danken hun gezonde eigenschappen aan een combinatie van ingrediénten. Allereerst zijn er de drukverlagende eigenschappen van drukverlagend visco-elastisch traagschuim maar ook de matrastijken zijn speciaal ontwikkeld met het zeer speciale "Smartcel®- Clima" en "Aegis".

Elk Hälsing Medical matras bestaat uit een 9 zone pocket- kern. Daarop ligt drukverlagend visco-elastisch traagschuim of natuurlatex. Het drukverlagend visco-elastisch traagschuim (intelligente schuim) is oorspronkelijk voor de ruimtevaart ontwikkeld, maar wordt al jaren resultaatgericht toegepast in de medische sector en tegenwoordig ook in hoogwaardige consumentenproducten.

Het drukverlagend visco-elastisch traagschuim reageert op gewicht en temperatuur en vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. De opwaartse druk wordt gelijkmatig over het gehele lichaam verdeeld. Het resultaat is direct voelbaar en merkbaar: ondersteuning waar nodig, minder belasting van onderrug en nek, verbeterde bloedsomloop, sneller wegdromen, minder draaien en woelen, rustiger en meer ontspannen slapen. Dat werkt overdag door, want een gezonde slaap is bepalend voor de kwaliteit van het leven.

Een ontspannen en uitgerust mens heeft een sterker afweersysteem, geneest sneller, heeft een beter humeur, onthoudt meer, krijgt een betere conditie, leert sneller, veroudert langzamer én krijgt minder (snel) rimpels.

Kom langs in één van onze filialen voor meer informatie