Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs

Bodems

Lattenbodems

De lattenbodem is een houten of stalen frame voorzien van houten of kunstof latten. Leverbaar in vaste, handverstelbare of volledig elektrisch verstelbare uitvoeringen. De ophangingen van de lat aan de zijkant van het frame bepaalt het ligcomfort van de bodem. Bij de betere lattenbodems zijn de latten onafhankelijk van elkaar opgehangen in een rubber gewricht, en kunnen dus ook onafhankelijk van elkaar veren.


De Elements lattenbodem is een systeem waarbij de latten op een edelstalen veer-element worden geplaatst. Omdat niet iedereen hetzelfde lichaam heeft kan de veerkracht van de edelstalen veer-elementen aangepast worden aan de vorm van uw lichaam. Elke bladveer kan in drie hardheden gemonteerd worden. Als u bijvoorbeeld extra steun in uw onderrug wilt, wordt er een steviger veer-element in de lende-zone geplaatst. Op dezelfde manier is het dus mogelijk de bodem op uw persoonlijke wensen in te stellen.

Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Lattenbodem

Electrische-lattenbodems

Lattenbodems zijn niet meer weg te denken als comfortabele en qua comfort aanpasbare matrasdragers. Het Nederlands Slaapcentrum selecteerde uit het enorme aanbod een verstelbare lattenbodem met 2 electromotoren. Een solide beuken frame vormt de basis met daarin een subframe waarin 28 stuks verende beuken latten zijn opgehangen in dubbele rubbers. Dit is het zogenaamde balanssysteem. Het comfortdeel in de heupzone kunt u op uw eigen lichaamsgewicht instellen. De latten in de schouderzone zijn soepeler, waardoor uw schouders daar minder tegendruk ervaren.

De bodem heeft bovendien een extra nekhoogteverstelling en een automatische knieholtebuiging. De ideale bodem voor een comfortabele zitpositie in bed. Niet alleen luxe, maar ook voor bijvoorbeeld thuisverpleging bijzonder geschikt!

Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Electrische lattenbodem