Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs

Alle beoordelingen

23-05-2017

Hoorde van vrienden dat ik eens moest gaan kijken bij het Nederlands slaapcentrum voor een nieuw bed, nu zeg ik het zelfde tegen mijn vrienden, wat een mooie collectie hebben ze daar, en nog belangrijker het verkoop personeel weet waar ze het over hebben, Nederlands Slaapcentrum bedankt, we slapen heerlijk

09-05-2017

Goede ervaring met het NLslaapcentrum gehad. Zeker een aanrader.

03-05-2017

Prachtige boxsprings..

30-12-2016

Wat een service. Super. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Kan het iedereen aanbevelen. Zelden zoiets meegemaakt. Dank je wel Nederlands Slaapcentrum. Wij zullen jullie voor altijd dankbaar zijn en nooit vergeten wat jullie voor ons gedaan hebben 😀

01-12-2016

Onlangs hier 2 nieuwe matrassen gekocht. Had heel veel last van rug klachten. Al mijn rugklachten zijn nu weg! Heel tevreden met mijn matrassen.

30-11-2016

goede ervaring ik heb mijn bed nu 15 jaar prima bed en prima service ik heb nu daar weer een andere boxspring gekocht en ook weer zere goede uitleg en zeer goede service in de winkel en de prijs is ook prima tegenover de andere winkels en mooie bedden hebben ze daar zeker de moeite waard

25-11-2016

Uitgebreide uitleg gehad in de winkel. Wat mij vooral opviel is dat alles tot op de puntjes werd uitgelegd. Ik ben ook bij andere winkels geweest maar dit was veruit de beste. Achteraf is de boxspring geleverd en alle rommel weer netjes mee genomen. top!

05-10-2016

Fijne service, goede levering voor een mooie prijs. Zoals het moet zijn!

05-10-2016

Al jarenlang een goede ervaring met Nederlands Slaapcentrum.

Deel ervaring