Een stukje klasse voor een uitgeslapen prijs

Alle beoordelingen

30-01-2018

Ik had via via gehoord van hoe geweldig de bedden hier waren eerst geloofde ik het niet tot dat ik hier was en met een bed naar huis ging. hij is binnen en het is het heerlijkste bedje die ik ooit heb gehad.
Bedankt meneer Baardmans van Nederlands slaapcentrum.

30-01-2018

We hebben heel goede uitleg gehad van een zeer vriendelijke man en hij drong ook niet op echt top geholpen

24-01-2018

verkoper had prima vakkennis en heeft ons op een uitstekende en vriendelijke manier geholpen.

08-01-2018

super goed geholpen leuke aanbieding er werd met ons mee gedacht

08-10-2017

Wel jammer adverteren dat je op zondag van 12 -17 open bent, sta je aan een gesloten deur.

23-05-2017

Hoorde van vrienden dat ik eens moest gaan kijken bij het Nederlands slaapcentrum voor een nieuw bed, nu zeg ik het zelfde tegen mijn vrienden, wat een mooie collectie hebben ze daar, en nog belangrijker het verkoop personeel weet waar ze het over hebben, Nederlands Slaapcentrum bedankt, we slapen heerlijk

09-05-2017

Goede ervaring met het NLslaapcentrum gehad. Zeker een aanrader.

03-05-2017

Prachtige boxsprings..

30-12-2016

Wat een service. Super. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Kan het iedereen aanbevelen. Zelden zoiets meegemaakt. Dank je wel Nederlands Slaapcentrum. Wij zullen jullie voor altijd dankbaar zijn en nooit vergeten wat jullie voor ons gedaan hebben 😀

01-12-2016

Onlangs hier 2 nieuwe matrassen gekocht. Had heel veel last van rug klachten. Al mijn rugklachten zijn nu weg! Heel tevreden met mijn matrassen.

Deel ervaring